Kuinka paljon Google Adsensella ja Affiliate markkinoinnilla voi tienata rahaa?

Tämän tästä kuulee ihmisten pohtivan kuinka paljon afiliate markkinoinnin avulla on todella mahdollista tienata rahaa. Vastaus riippuu täysin siitä kuinka paljon vaivaa on valmis näkemään menestyksensä eteen. Nettimarkkinoinnissa tärkeintä on saavuttaa asiakaskuntansa. Jos sinulla on nettisivusto ja olet päättänyt kokeilla affiliate markkinointia, menestyksesi riippuu suurelta osin siitä kuinka paljon vierailijoita sivustollasi käy. Mitä enemmän vierailijoita sivuillasi käy, sitä suuremmat ovat tulosi. Mikäli Affiliate markkinointi tai Google Adsense järjestelmä eivät ole sinulle ennestään tuttua, klikkaamalla sivun alaosassa olevia linkkejä voit lukea mistä on kysymys.

Passiivista tuloa Google Adsensen avulla

Vaikkeivät vierailijat ostaisi sivuillasi myytäviä/mainostettavia tuotteita, voit silti tienata rahaa pelkästään vierailijoiden lukumäärällä. Tämä on mahdollista esimerkiksi jos olet Google Adsense mainostaja ja näytät adsense mainoksia sivuillasi. Google adsense järjestelmä toimii siten, että joka kerran kun uusi vierailija saapuu sivustollesi tai avaa uuden sivun webbisivustollasi, kyseisellä sivulla näkyvät adsense mainokset tuottavat sinulle passiivista tuloa (kyllä, luit oikein, näin tapahtuu vaikkei vierailija edes klikkaisi mainoksia. Mikäli vierailijasi klikkaavat sivustollasi olevia mainoslinkkejä, ovat tulosi luonnollisesti suuremmat kuin pelkän passiivisen mainosten näytön tapauksessa).

Kuinka paljon vierailijoita sivustolla täytyy olla jotta Google Adsensella ja Affiliate markkinoinnilla voi tienata kunnolla?

Kuinka paljon vierailijoita sivustolla pitää olla päivässä, viikossa tai kuukaudessa jotta Google Adsensen tai Affiliate markkinoinnin avulla voi saada konkreettisia tuloja? Vastaus tähän kysymykseen riippuu monesta seikasta joista yksi tärkeimpiä on sivuston sisältö. Google Adsense ohjelma valitsee sivustollasi näytettävät mainokset sivustosi sisällön perusteella. Sisällön Google määrittää mm. sivustoltasi löytyvän tekstin ja määrittelemiesi avainsanojen perusteella. Mikäli Google ei pysty selkeästi päättelemään mihin aihepiiriin sivustosi liittyy, sivustollasi näytettävät Google Adsense mainokset ovat sekava kokoelma erilaisia aihepiirejä, autokorjaamoista kauneusleikkausklinikoihin. Vierailijasi eivät todennäköisesti klikkaa linkkejä joiden aihepiiriä kohtaan heillä ei ole mitään mielenkiintoa.

Tästä syystä sivustollasi olevassa tekstissä tulee esiintyä riittävän usein tärkeimmät avainsanasi jotka kuvaavat sivustosi luonnetta. Mikäli pidät blogia joka liittyy kauneuteen ja blokissasi esiintyy usein aihepiiriin liittyviä sanoja, Google Adsense näyttää blogisi yhteydessä mainoksia jotka liittyvät kauneuteen ja kauneudenhoitoon. Vierailijasi ovat todennäköisesti kiinnostuneita näistä asioista (miksi muuten he olisivat navigoineet sivustollesi) ja klikkaavat mainoslinkkejäsi useammin kuin jos linkit eivät mitenkään liittyisi kauneuteen.

Eli yhteenvetona: Kun pohdit kuinka paljon tuloja on mahdollista saada Google Adsense järjestelmän tai Affiliate markkinoinnin avulla, on tärkeää pitää mielessä että asiaan vaikuttavat monet seikat. Vaikkei sivustollasi kävisi paljon vierailijoita, on sinun silti mahdollista tienata hyvin Adsensen ja Affiliate markkinoinnin avulla jos sivustosi on selkeästi ja mielenkiintoisesti jäsennelty. Jos sivustosi on amatöörimäisen oloinen tai muuten mielenkiinnoton, ei suurikaan kävijämäärä takaa hyviä tuloja. Kannattaa siis panostaa laatuun. Kun sivustosi on aihepiiriltään mielenkiintoinen ja huolellisesti tehty, huomaat pian vierailijoidesi lukumäärän kasvavan luontevasti itsestään.

---

AFFILIATE MARKKINOINTI - ALOITTELIJAN OPAS

---

ADSENSE JÄRJESTELMÄ - KUINKA PÄÄSTÄ ALKUUN ADSENSE MAINOSTAJANA