Työskentely kotoa käsin - Kuinka hankkia lisätuloja internetin avulla

 

Moni haaveilee kotona työskentelystä ja hyvistä tuloista, mutta harva tietää kuinka todella saavuttaa nämä päämäärät. Tapoja on monia ja toiset näistä tavoista ovat vaikeampia, toiset helpompia. Nykyisin yhä useammalta löytyy kotoa tietokone ja nettiyhteys, mistä johtuen erilaiset tavat hankkia tuloja internetin avulla ovat kasvattaneet räjähdysmäisesti suosiotaan. Monet kotiäidit, opiskelijat ja osa-aikaisessa työssä käyvät henkilöt hankkivat nykyisin lisätuloja internetin avulla. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan siipiäsi nettiyrittäjänä, tämän sivun alareunasta löydät linkin artikkeliin, joka kuvailee kuinka pääset toiminnassa alkuun nopeasti ja tehokkaasti.

Nettiyrittäjäksi ryhtymistä pohtiva miettii luonnollisesti kuinka kannattavaa netin avulla tapahtuva tulonhankinta lopulta tulee olemaan ja onko sen avulla mahdollista kenties jonakin päivänä kokonaan elättää itsensä. Nettibisneksen avulla on mahdollista päästä hyvinkin suuriin kuukausituloihin ja yhä useammat henkilöt kykenevät tänä päivänä elättämään itsensä tällä tavoin päätoimisesti. Kannattaa kuitenkin välttää sivustoja, joilla luvataan kuuta taivaalta. Kukaan ei rikastu internetin avulla yhdessä yössä. Alkuunpääseminen vaatii työtä, mutta alkupanostuksen jälkeen on usein mahdollista jättää nettibisnes pyörimään lähes itsekseen ja tuottamaan passiivista tuloa.

Kuinka paljon ajallista panostusta nettibisnes vaatii?

Se, kuinka paljon nettibisneksesi vaatii työpanostasi alkupanostuksen jälkeen, riippuu siitä mikälainen yrityksesi on ja kuinka paljon tuloja odotat siltä. Mikäli haluat tulojesi kasvavan tasaisesti kuukausien ja vuosien kuluessa, sinun täytyy monipuolistaa ja päivittää yritystäsi. Tämä ei ole kuitenkaan vaikeaa. Mikäli nettiyrityksesi perustuu affiliate markkinointiin on liikeideasi laajentaminen helppoa: Sinun täytyy tuottaa säännöllisesti sivustollesi uutta materiaalia, joka liittyy tuotteisiin joita promotoit. Jos esimerkiksi promotoit terveystuotteita, voit kirjoittaa viikon parin välein aiheeseen liittyvän artikkelin ja julkaista sen sivustollasi, tai voit pitää blogia joka keskittyy esimerkiksi omiin kokemuksiisi tuotteista joita promotoit. Sivuillasi käyvät vierailijat ovat innokkaampia ostamaan tuotteen jos voivat lukea jonkun henkilökohtaisia käyttökokemuksia siitä.

Mikäli kirjoitat kiinnostavaa blogia, ihmiset palaavat sivuillesi lukemaan sitä vaikkeivät ostaisikaan tuotettasi. Sivujesi suosio heijastuu sivustosi sijoittumiseen googlen hakutuloksissa: Google sijoittaa sellaiset sivut korkeammalla hakutuloksissaan, joilla vierailijat viihtyvät pitkään ja joille he mahdollisesti myös palaavat uudestaan. Kannattaa siis panostaa sivujen ulkoasuun ja materiaaliin. Laadusta kannattaa maksaa, sijoitus yleensä kannattaa koska vierailijat viihtyvät pidempään ammattimaisesti tehdyillä käyttäjäystävällisillä sivuilla. Hutaisten tehdyt sivut sen sijaan antavat kuvan epäammattimaisesta toiminnasta, joka usein assosioidaan epäluotettavuuteen.

Vaikka nettisivustosi ei olisikaan huijaussivusto, saattaa huolimattomasti toteutettu ulkoasu antaa siitä sellaisen kuvan, minkä seurauksena käyttäjät poistuvat sivultasi pian saavuttuaan. Google havaitsee tällaisen trendin vierailijoiden käyttäytymisessä yleensä nopeasti, minkä seurauksena sivustosi sijoittuminen googlen hakutuloksissa heikentyy. Kannattaa siis alusta asti pitää huolta siitä, että sivustosi ulkoasu on huoliteltu ja ammattimainen.

##

Lue lisää erilaisista tavoista hankkia tuloja internetin avulla täältä:

AFFILIATE MARKKINOINTI - KUINKA PÄÄSTÄ ALKUUN